WRAPPING STYLING AV BIL

Bilfoliering for privatpersoner og bedrifter

Vi kan foliere hele bilen for deg eller du foliere bestemte deler som tak, panser eller andre detaljer. Det er også mulig å bruke foliering som et designgrep, og legge til kule detaljer som gjør at bilen skiller seg ut og får et unikt utrykk.

Vi har lang erfaring med wrapping, bildekor og reklame på bil, og våre designere har spesialisert seg på å gjenskape en bedrifts visuelle profil på biler. Hos oss får du folie til alle type biler, og vårt moderne utstyr gjør det lett å lage skreddersydde elementer. Foliering av bil som reklame er en rimelig og effektiv markedsføringsmetode. Det fungerer perfekt ved tjenstelansering, kampanjer eller som reklameplass for din bedrift. 

Å bytte farge på bil eller detailer som sidespeilene eller kle inn en vinge i karbonfiber or chrome delete er eksempler på detaljer som gir bilen et løft.

Oppdater utseendet på bilen din, tilpass kjøretøyet ditt eller markedsfør merkevaren din ved å bruke vår profesjonelle wrapping tjeneste.

Tilgjengelig i et utall av finisher, farger og teksturer. En vinylpakke er den ideelle måten å vise frem personligheten din, merkevaren din eller stilen din. Fra blank, sateng eller matt; til kamuflasje, børstede metaller og krom.

Car Wrapping & Styling

Gi bilen din et nytt utseende og uttrykk med wrapping og stylingtjenestene fra Asker Autospa. Vi tilbyr profesjonell bilpakking med et bredt utvalg av farger, teksturer og finisher. Enten du ønsker å tilpasse bilen din etter din personlige stil eller markedsføre bedriftens merkevare, kan vi hjelpe deg med å skape det perfekte resultatet. Vårt erfarne team vil sørge for en nøyaktig og feilfri påføring av vinylpakken, slik at resultatet blir både holdbart og visuelt imponerende. Ta kontakt med Asker Autospa i dag for å få din bilpakking og styling utført av våre eksperter innen bilpleie og estetikk.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.