NXTZEN

keramisk lakkforsegling

Asker Autospa har et rykte for å levere eksklusiv bilpleie av høyeste kvalitet. Deres lidenskap for å stadig søke etter det beste innen bilpleieprodukter førte dem til å oppdage Nxtzen keramisk lakkforsegling – en revolusjonerende teknologi basert på grafennanopartikler.

Historien begynner da Asker Autospa sin eier, Umid, deltok på en internasjonal bilpleiemesse i USA Sema Show. Han var på utkikk etter et belegg som kunne tilby utvidet holdbarhet og ekstraordinær beskyttelse for kundenes kjøretøy. Etter å ha brukt utallige timer på å undersøke ulike produkter og teste dem grundig, kom han over Nxtzen coatings.

Umid ble umiddelbart fascinert av det innovative konseptet bak Nxtzen-serien.

Han oppdaget at Nxtzen keramisk lakkforsegling er basert på avansert grafenteknologi, som er kjent for sin ekstreme styrke og motstandskraft. Det var denne unike egenskapen som fanget oppmerksomheten hans.

Etter grundig testing på ulike kjøretøy og under ulike forhold, ble det klart for Umid og hans team at Nxtzen beleggene virkelig leverte det de lovet. Kjøretøyene som ble behandlet med Nxtzen belegg så ikke bare utrolig skinnende og glansfulle ut, men de var også bedre beskyttet mot riper, oksidasjon og andre ytre påvirkninger.

 

Asker Autospa bestemte seg derfor for å importere Nxtzen belegg og tilby dem eksklusivt til sine kunder. Dette ble en stor suksess, og kundene var ekstremt fornøyde med resultatene de så på kjøretøyene sine.

Ord om Asker Autospa sin pålitelighet og evne til å tilby førsteklasses produkter spredte seg raskt i bilentusiastmiljøet, og snart kom kunder fra hele landet for å oppleve den utrolige holdbarheten og glansen til Nxtzen beleggene hos Asker Autospa.

Historien om Asker Autospa og deres import av Nxtzen belegg er et eksempel på hvordan lidenskap og dedikasjon til kvalitet kan føre til oppdagelsen av en virkelig bemerkelsesverdig teknologi. Fortsatt er Asker Autospa en foregangsbedrift innen bilpleie, og de fortsetter å tilby sine kunder det aller beste på markedet.

Kan vi hjelpe?

Har du spørsmål om polering, coating, solfilm eller andre henvendelser, kan du ringe oss 416-08-947, eller send e-post.
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.