Keramisk coating bil pris

Keramisk coating bil pris

Alt om keramiske coating for biler: hva de er, hva de gjør, og hva de ikke gjør.

Du vil at kjøretøyet skal se så bra ut som det gjorde dagen du kjøpte det. Så du vasker det forsiktig med jevne mellomrom, og du påfører et nytt lag med voks hver par måneder. Men til tross for din innsats begynner virvelmerker, flis og flekker å vokse på utsiden av kjøretøyet. Ikke bare det, vannflekker, skitt og skitt begynner å feste seg til bilen dagen etter at du har gitt den en grundig vask. Noen opplever at det ligner på pulverlakkering som brukes til å beskytte eiendommer og maskiner mot rust og vær, som du kan finne et sted som disse Powdercoat Services.

Hva om det var et produkt som kunne endre denne fortellingen; et produkt som vil gi beskyttelse mot miljøfarer og gjøre bilen enklere å vaske, mens den ikke krever gjentatt påføring.?

Gode ​​nyheter! Det er. Det kalles keramisk belegg (eller nano-keramisk belegg), og det kan tilføre kjøretøyet betydelig verdi.

Men før du tar en kjøpsbeslutning, er det viktig å få fakta rett. Hvis du har lest noe på nettet om keramiske belegg, kan det hende du har kommet på noen konkurrerende påstander. På den ene siden har produsenter og detaljister gitt enestående løfter om ytelsen til sine keramiske belegg. På den annen side, litt bilpleie? kommentatorer har tilbudt kritikk.

La oss bruke litt tid på å rydde opp i saken. Hva er sannheten om bil? Keramiske belegg? Hva er fordelene deres? Hva er deres begrensninger? Hva vil være best for bilen din?

HVA ER EN KERAMISK COATING?

Hva er keramisk coating bil pris?

For eksempel Opti-Coat Pro, C.Quartz og Ceramic Pro) er en flytende polymer som påføres for hånd på utsiden av et kjøretøy. Belegget bindes kjemisk med bilens fabrikkmaling, og skaper et beskyttelseslag.

En keramisk lakk-forsegling er ikke en erstatning for lakkbeskyttelsefilm som XPEL, som gir en mer omfattende for defensiv. Snarere er det et førsteklasses voksalternativ.? Et keramisk belegg skaper en permanent eller semi-permanent binding med bilens maling, noe som betyr at den ikke vasker bort eller går i stykker og ikke krever gjentatt påføring med noen få måneder.

Ceramic coatin Kamikaze https://askerautospa.no/beskyttelsesfolie-xpel-priser-i-oslo-og-baerum/

Kort sagt, en keramisk lakkforsegling gir ytterligere beskyttelse til bilens ytre og hjelper deg med å holde den ser ut som ny med relativt minimalt vedlikehold. Belegget oppnår dette resultatet ved å gjøre bilen din mer spenstig og lettere å rengjøre. Her er de viktigste fordelene:

BESKYTTELSE FRA UV-SKADER / OXIDISERING
Kjøretøy ofte blir utsatt for solen, vil malingen begynne å oksidere, noe som resulterer i sløv og bleknet maling. Et lag med keramisk belegg beskytter et kjøretøyets maling fra solens ultrafiolette stråler, og reduserer dermed oksidasjons mengden

BESKYTTELSE FRA KJEMISKE FLEKTER OG ETCHING
En annen fare for bilen din er kjemisk farging fra naturlig sure forurensninger. Ved å lage en kjemisk motstandsdyktig overflate kan et keramisk belegg forhindre at noen forurensninger limes til bilens maling. Resultatet er at kjøretøyet ditt vil være mer motstandsdyktig mot flekker og etsing, forutsatt at forurensningen fjernes på en riktig måte.

ENKELT RENGJØRING
En av de viktigste funksjonene i et keramisk belegg er at det er hydrofobt, noe som er en fancy måte å si at den avviser vann. Når et kjøretøy har et hydrofobt keramisk belegg, vil vann perle på overflaten og skli lettere av. Dette betyr at gjørme og skitt vil ha en vanskeligere bindingstid til bilens maling, og når du vasker bilen, kan forurensninger fjernes med mindre anstrengelse.

FORSTERKET GLANS
Hvis du vil at malingen din skal poppe med glans, vil du legge til et keramisk belegg. Et godt keramisk belegg forbedrer de reflekterende egenskapene til bilens maling og klare strøk, og øker dybden og klarheten i malingen din.

Som vi sa fra begynnelsen, vil en keramisk belegg tilføre bilen din verdi. På Exclusive Detail, er vi ledende installatører av keramiske belegg for Charlotte, NC og omegn. Hvis du vil lære mer eller planlegge en avtale, følg lenkene nedenfor. Men husk å fortsette å lese for å lære om begrensningene i keramiske coating

https://youtu.be/ZCV1xGzFoZ8

.

HVA GJØR IKKE EN KERAMISK LAKKFORSEGLING?
Av de grunnene som er oppført over, bevarer en keramisk belegg ytre kjøretøy og reduserer vedlikeholdsbehovet. Derfor, hvis du velger å bruke et keramisk belegg, vil du tilføre verdi til bilen din.

Til tross for påstander fra noen produsenter og detaljister, er et keramisk belegg imidlertid ikke et mirakel, superherdet produkt som vil løse ethvert problem for bilen din. Dermed er det viktig for deg å vite hva en keramisk belegg ikke gjør.

ELIMINER FAREN FOR SKRIFTER, SWIRL MERKE ELLER ROCK CHIPS
Ripemotstanden til et keramisk belegg er ofte overdrevet. Selv om noen små riper kan avvises med et keramisk belegg (som beskrevet ovenfor), vil et belagt kjøretøy ikke være helt motstandsdyktig mot risikoen for steinsprut eller riper på parkeringsplassen. Videre vil ukorrekte bilvaskemetoder eller automatiske bilvask fortsatt skape virvelmerker på kjøretøyets overflate. Det er viktig å vite at et keramisk belegg ikke erstatter mer alvorlig ripe- eller sponbeskyttelse (for eksempel Paint Protection Film, også kjent som Clear BH), og eliminerer heller ikke behovet for å vaske bilen på en ordentlig måte for for å unngå virvelmerker.

ELIMINER RISIKOEN FOR VANNFLEKKING
En vanlig dråpe vann inneholder en viss mengde skitt eller mineraler. Når vann fordamper på bilens overflate, blir mineralene igjen, og skaper synlige flekker. Detaljere og forbrukere kan anta at den hydrofobe kvaliteten til et keramisk belegg vil eliminere vannsflekker, siden vannsklier på den belagte overflaten. Selv om det er sant at noe vann vil bli frastøtt fra den hydrofobe overflaten, vil andre vanndråper perle og forbli på kjøretøyet, noe som skaper muligheten for vannflekker.

ELiminer behovet for å vaske
Merknad ovenfor sa vi at en keramisk belegg holder bilen din ser ut som ny med relativt minimalt vedlikehold, ikke noe vedlikehold. La oss innse det, veien er et skittent sted. Hvis du kjører bilen din, blir den skitten,? Selv med keramisk belegg, må du fortsatt vaske bilen regelmessig for å opprettholde utseendet. Fordelen med et keramisk belegg er at rengjøringsprosessen blir enklere. Å ha keramisk belegg betyr dessuten at du ikke lenger trenger å vokse bilen din noen få måneder, og eliminere en betydelig del av å opprettholde bilens ytre. Dermed gjør ikke keramisk belegg bilen din vedlikeholdsfri, men det betyr at med mindre arbeid vil du kunne opprettholde bedre resultater.

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.