Detailing Oslo

Detailing Oslo

Detailing Oslo

Hva er Bil Detailing? Når begynt den i Oslo?
Detaljering av bil eller bil betyr å fullføre en ‘detaljert’ rengjøring, eller restaurering av et kjøretøy for å gi en bedre glans. Detaljering hjelper også til å beskytte maling og andre bildeler mot eksponering for UV-stråler og forurensninger.

Det er en global industri som involverer etablering, salg og distribusjon av mer enn 30 000 individuelle detalj- og bilpleieprodukter.

Hva er komponentene i Detailing?

Når en bileier bestemmer seg for å detaljstyre kjøretøyet sitt, vil de følge en generell retningslinje

  • Rengjøring av utsiden: Det første trinnet med detaljering er rengjøring av kjøretøyet. Dette sørger for at alt skitt, rusk, gress og annet blir fjernet fra kjøretøyet. De fleste bileiere bruker mikrofiberhåndklær, en vaskevette og såpeprodukter fra bilvask som reduserer riper i denne prosessen.
  • Beskyttelse av det ytre: Mens en bilvask er viktig for å fjerne rusk, innebærer detaljering av bil å beskytte malingen og andre ytre komponenter. Mange bruker bilvoks, malingstetningsmasse eller keramiske belegg. Andre utvendige deler som dekk er forbedret med dekkdressing. Mange bruker også glassrens for å rengjøre bilglass. Prepping av bilmaling ved å bruke en leirstang er vanligvis det første trinnet med å beskytte malingen.
  • Rengjøring av interiøret: Når detaljering av utvendig bil er fullført, vil de fleste bileiere flytte for å rengjøre interiøret. Det meste av tiden innebærer rengjøring av interiør støvsuging, fjerning av søppel og fjerning av forurensninger fra lær-, vinyl- eller plastdeler og deler.
  • Interiørdetaljer: Detaljering av produkter til interiøret vil også variere avhengig av hver bileier. Mesteparten av tiden vil eieren kjøpe behandlingsprodukter designet for spesifikke materialer, som forbedrer glansen og beskytter materialene mot eksponering.

De fleste bileksperter anbefaler å rengjøre hjulene først med hjulrenser eller dekkbørster. Så foreslås det å rengjøre bilen utvendig og beskytte den med bildetaljer. Det siste trinnet er å rengjøre og detaljere bilinnredningen.

Mange bileiere tror at det er alt du trenger å gjøre for å detaljer om bilen å bytte ut luftfriskere eller sprøyte på en dekkglans. Noen kjøper dyre rengjøringsverktøy, bilvaskbørster av høy kvalitet, vaskebøtter til biler og høytrykksspyler.

Uansett hvilke produkter du velger, innebærer de beste bildetaljprosjektene vanligvis mye hardt arbeid, tålmodighet og bruk av riktige forsyninger og teknikker.

RING OSS

Har du spørsmål om polering, coating, solfilm eller andre henvendelser, kan du ringe oss 416-08-947, eller send e-post.
XPEL PPF
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.