Bilpleie Oslo

Bilpleie Oslo

Asker Autospa er et profesjonell bilpleie firma i Bårum og Oslo som leverer alt innen polering, lakkforsegling, bilvask (innvendig og utvendig vask), klargjøring, komplett innvendig rens. Innen lakkforsegling tilbyr vi flere forskjellige typer, alt fra vanlig lakkforsegling til keramisk (ceramic), fullshine og klargjøring av biler for salg.

Lakkforsegling
Lakkforsegling/Lakkbeskyttelse er produkter som man påfører bilens lakk som har en mye lenger holdbarhet enn vanlig voks. Det finnes både vanlig og keramisk lakkforsegling.

Lakkorrigering er en litt grovere poleringsmetode som er med på å fjerne riper og skjolder i klarlakken. Dette er viktig før man polerer for å få et godt resultat.

Detailing (rens av bil) handler om å holde bilen ren på detaljnivå. Vi besitter ekspertise på å rense bilen innvendig og utvendig slik at bilen både ser bra ut, og ikke minst er bra for din helse.

Lakkrens og Polering
Har bilen vært gjennom en tøff vinter? Eller er lakken på bilen din generelt litt slitt og “grå”? Da vil en lakkrens og polering gjøre underverker for din bil. Vi hjelper deg med å dra frem den originale glansen i lakken!

Bilvask
Bilvask er ikke bare “bilvask”. Asker Oslo autospa er et profesjonelle innen bilvask og tilbyr flere forskjellige typer bilvask. Uansett hvilken variant du velger så gjør vi jobben grundig og sørger for at din bil får en skånsom og god bilvask.

RING OSS

Har du spørsmål om polering, coating, solfilm eller andre henvendelser, kan du ringe oss 416-08-947, eller send e-post.
XPEL PPF
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.