Keramisk coating, Pris
Close (Esc)

Asker bilpleie keramisk coating pris

Asker bilpleie keramisk coating pris

Asker Autospa ble stiftet i 2012 og utfører tjenester innen proff bilpleie. Detailing gjøres med stolthet og stor kunnskap i faget.

Vårt mål er å levere kvalitet i eget arbeid og utføre jobben med markedets beste verktøy og produkter for at kunden blir godt ivaretatt og ikke minst meget fornøyd med resultatet.

Vi tilbyr alt fra salgsklargjøring, nybilklargjøring, lakkforsegling, lakk-korrigering av riper og swirls, til selvreparerende lakkbeskyttelse, klar folie fra Xpel og STEK for å beskytte karosseriet på best mulig måte.

Blant våre tjenester, kan man også få montert solfilm, interiørrens, glass-, skinn- og felgbehandling.

Asker Autospa

BRUKTBIL?
Det er aldri for seint å behandle/lakkforsegle en brukt bil. Forarbeidet er viktig før forsegling kan legges. Lakkorrigering av lakken er fokus i dette tilfelle. Det er alltid foretas 2 stegs lakkorrigering/rubbing for å fjerne alle vaskeriper og swirls fra lakken for å få fin/blank overflate som mulig. Etter lakken korrigert beskyttes lakken med avtalt behandling.
Pris avtales etter konsultasjon.

Asker Autospa: En av Norges beste premium detaljstudioer

Å eie en bil er en investering, og som enhver investering krever det riktig pleie og vedlikehold for å beholde verdien. Det er her Asker Autospa kommer inn i bildet. Med deres førsteklasses tjenester og ekspertise i bilpleie og detaljering, har de raskt etablert seg som et av de beste premium detaljstudioene i Norge.

Asker Autospa er et lidenskapelig team av profesjonelle bilentusiaster som forstår betydningen av å opprettholde utseendet og tilstanden til en bil. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som er skreddersydd for å møte hver kundes unike behov og ønsker. Enten du ønsker en full omfattende detaljering, en enkel utvendig vask eller hjelp med karosseriskader, kan Asker Autospa levere.

Det som skiller Asker Autospa fra mange andre bilpleiesentre er deres oppmerksomhet på detaljer og deres bruk av førsteklasses produkter og utstyr. De bruker kun produkter av høyeste kvalitet, som er skånsomme mot bilens overflater samtidig som de gir enestående resultater. Dette sikrer at bilen din får den beste behandlingen uten å påføre skader eller riper.

En av de populære tjenestene som tilbys av Asker Autospa er keramisk lakkbeskyttelse. Dette er en avansert og langsiktig beskyttelse som gir bilen din en uovertruffen glans og glatthet. Den keramiske belegget binder seg til lakken og gir en barriere mot forurensning, solskader og riper. Resultatet er en bil som ser ut som ny og som er beskyttet mot daglig slitasje.

Asker Autospa tilbyr også interiørrengjøring og rensingstjenester som tar sikte på å gjenopprette og fornye interiøret i bilen din. Uansett om det er flekker på setene, vond lukt eller slitasje på dashbordet, har de ferdighetene og utstyret som trengs for å gi bilen din et helt nytt utseende og følelse.

Den oppmerksomme og personlige servicen, kombinert med deres ekspertise og resultatorienterte tilnærming, har gjort Asker Autospa til et foretrukket valg blant bilentusiaster og bileiere over hele landet. Kundene deres er ikke bare fornøyde med det strålende arbeidet som blir utført, men også med det dedikerte teamet som alltid går den ekstra mile for å oppfylle kundens forventninger.

Asker Autospa

Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad
Tlf: +47 416 08 947
E-post: AskerAutoSpa@gmail.com
Nettside: https://www.askerautospa.no

Besøksadresse:
Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad

Åpningstider:
Mandag – Torsdag 09:00 – 17:00
Fredag: Stengt
Lørdag: 09:00 – 17:00

Facebook: https://www.facebook.com/askerautospa

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.