Xpel PPF Lakkbeskyttelse, helfoliert bil

Xpel PPF Lakkbeskyttelse, helfoliert bil

Forskjellen mellom hel bilinnpakning med PPF og kun fronten

Bilinnpakning har blitt stadig mer populært blant bileiere som ønsker å gi bilen sin et friskt og unikt utseende, samtidig som de beskytter lakken mot slitasje og riper. Det er to hovedalternativer når det gjelder bilinnpakning: hel bilinnpakning med Paint Protection Film (PPF) eller kun innpakning av fronten. La oss se nærmere på forskjellene mellom de to alternativene.

Hel bilinnpakning med PPF:

Hel bilinnpakning innebærer å dekke hele bilen med et tynt og beskyttende lag PPF. Dette er en transparent film som er laget av et sterkt og holdbart materiale som er spesielt designet for å beskytte bilens overflate. Fordelene med hel bilinnpakning med PPF inkluderer:

1. Omfattende beskyttelse: Ved å dekke hele bilen med PPF får du en total beskyttelse mot steinsprut, insekter, veislitasje og annen skade som kan oppstå under daglig kjøring. Dette bidrar til å bevare lakken i originalstand over tid.

2. Usynlig beskyttelse: PPF er en gjennomsiktig film som ikke endrer bilens utseende eller farge. Den gir en jevn overflate uten synlige kanter eller overganger. Dette gjør at bilen kan beholde sitt opprinnelige utseende, samtidig som den er beskyttet mot skader.

3. Langvarig beskyttelse: PPF er kjent for sin holdbarhet og lang levetid. Den er motstandsdyktig mot UV-stråler, fargefading og kjemikalier. Dette betyr at bilen din vil forbli godt beskyttet i mange år fremover.

Kun innpakning av fronten:

Innpakning av kun fronter innebærer å bruke PPF kun på de delene av bilen som er mest utsatt for skader. Dette inkluderer frontfanger, motorhette, sidespeil og eventuelt frontskjermer. Fordelene med kun innpakning av fronten inkluderer:

1. Kostnadseffektivitet: Å pakke inn kun fronten er et mer økonomisk alternativ sammenlignet med hel bilinnpakning. Du kan fokusere på de mest utsatte delene av bilen for å beskytte dem mot skade, samtidig som du holder kostnadene nede.

2. Raskere installasjon: Å innpakke kun fronten tar mindre tid, da det er færre overflater som skal dekkes. Dette betyr at du kan få bilen din tilbake raskere og bruke den som vanlig.

Keramisk lakkbehandling

Keramisk lakkbehandling med Nxtzen – Hva det gir bilen din Når det gjelder bilens utseende og beskyttelse, har keramisk lakkbehandling vist seg å være en

Read More »

Lakkbehandling

Lakkbehandling og dens viktighet for bilen din I løpet av livet til en bil, står den overfor mange utfordringer som kan påvirke dens utseende og

Read More »

Hvorfor polere bilen? 

Effektiv bilpolering for en speilblank overflate Introduksjon: Bevarende en glansfull biloverflate kan være en utfordring, spesielt med tanke på værforhold og daglig slitasje. Bilpolering er

Read More »

SOLFILM VAREBIL

Solfilm Varebil Beskytt varebilen din mot solens blendende stråler og ha en mer behagelig kjøreopplevelse med solfilm fra Askers Autospa! Vi forstår viktigheten av å

Read More »

Bilvindu med solfilm

Bilvindu med solfilm – Bestill fra Asker Autospa i dag! Ønsker du å øke komforten i bilen din samtidig som du beskytter interiøret mot solens

Read More »

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.