SOLFILM

Solfilm Oslo Asker

Men det er andre fordeler med vindusfarging, i tillegg til å redusere frekvensen av biltyveri. Å fargelegge vinduene dine er en enkel og rimelig prosess som kan gjøres på nesten alle biler. Vi anbefaler på det sterkeste å konsultere en lokal spesialist i vindusfarget i stedet for å gjøre det selv fordi det å lage fargene på vinduene dine er en kunstform. Hvis du er usikker på lovene om vindusfarge i din spesifikke tilstand, anbefaler vi deg å dra nytte av vår omfattende liste over alle 50 statlige lovverk om vindusfarger.

Her er 7 grunner til at du bør få vinduene farget så fort som mulig:

1. Blokker skaden som er gjort av UV-stråler
Som du sikkert allerede vet, er UV-strålene som kommer fra solen en form for elektromagnetisk stråling. Hvis du er utsatt for UV-stråling i lang tid, kan huden din utvikle forbrenninger og aldringstegn begynner å vises raskere. Samtidig er UV-stråling også ansvarlig for de fleste hudkreft som utvikles hos mennesker over hele verden.

Den gode nyheten er at tonede vinduer kan forhindre at UV-stråling skader huden din. De fleste vindusfarger designet for bilvinduer blokkerer rundt 99% av UV-stråling, så du er i utgangspunktet trygg inne, spesielt hvis du kjører i mange timer hver dag.

2. Vindufarging tilbyr beskyttelse i tilfelle ulykker
Ingen ønsker å være involvert i en bilulykke, men dessverre skjer disse hver dag. En av de viktigste skadekildene for passasjerer består av knust glass. Hvis en gjenstand treffer bilvinduene og de går i stykker, kan de mange glassbitene forårsake riper og andre forferdelige skader.

I dette tilfellet kan vindusfarger hjelpe fordi de lager en tynn film rundt glasset som holder brikkene sammen i tilfelle støt. Glasset vil fortsatt gå i stykker, men skjærene forblir sammen, de sprer seg ikke over innsiden av bilen din. Dette er definitivt en sikkerhetsfunksjon alle sjåfører ønsker å dra nytte av.

3. Farget Windows forhindrer at polstring falmer
Akkurat som UV-stråler kan påvirke huden din, kan det også påvirke forskjellige andre gjenstander. For eksempel pleier møbler som blir utsatt for sollys hver dag å visne om et par år og utvikle en blek farge. Den samme historien gjelder også for dine polstring.

Hvis du nylig har endret bilen din og lagt til helt nytt møbeltrekk, kan en vindusfarge beskytte investeringene dine. Den tynne filmen som brukes på bilens vinduer forhindrer UV-stråler i å falme møbeltrekket ditt, så bilen din vil alltid se helt ny ut!

4. Få beskyttelse mot overdreven solvarme
Solen avgir ikke bare UV-stråling, men også mye varme som til slutt vil bygge seg opp inne i bilen din i varme sommerdager. Som et resultat, vil du til slutt måtte bruke klimaanlegget oftere. Dette reduserer ytelsen til bilen din og påvirker drivstofforbruket drastisk.

Du kan være glad for å finne ut at forskjellige typer vindusfarger for kjøretøy forhindrer at solvarme bygger seg inne i bilen din. Tonede vinduer fungerer som isolatorer for bilen din, og holder bilen kjølig i varme årstider. Som et resultat vil du føle deg mye bedre når du kommer inn i bilen din og heller ikke trenger å betale så mye for drivstoff.

5. Ha en tryggere kjøreopplevelse hver dag
Når det gjelder en bilvinduet, stopper ikke listen over fordelene her. Noe av det mest irriterende som kan skje når du kjører, er å måtte takle blending. Spesielt hvis du har glemt brillene dine hjemme, kan gjenskinn virkelig forringe kjøreopplevelsen og til og med gjøre deg mer utsatt for ulykker.

Heldigvis er bilvinduet farging igjen løsningen på dette problemet. Det vil stoppe det meste av gjenskinn fra solen, slik at du kan se bedre mens du kjører. Du vil enkelt kunne se trafikkskilt, møtende kjøretøy og fotgjengere. Selv om du ikke bruker solbriller, vil fargete vinduer gjøre kjøreopplevelsen din mye tryggere.
6. Nyt mer privatliv mens du kjører
Vindusfilmene installert på et kjøretøy kan gi deg mer privatliv mens du kjører rundt i byen. Det kan virke som langsiktig, men hva om du er en kjent person eller om du skysser en VIP til et stort konsertsal eller restaurant. Du vil ikke at forbipasserende skal kunne kjenne deg igjen, ikke sant? I dette tilfellet kan tonede vinduer redde dagen igjen.

Det fine med bilvindusfilmer er at de forhindrer andre fra å se hva som er inne i bilen, men ikke omvendt. Du kan tydelig se den innkommende trafikken og fotgjengere, så synligheten din ikke blir blokkert på noen måte. Limousineselskaper bruker tonede vinduer som en form for privatliv for kundene hele tiden, og fordi de er en MPV (flerbruksbil) får de lov til å fargelegge bakvinduene med en nesten beksvart skygge.

Det er enda en fordel med å ha tonet bilvinduer. Visste du for eksempel at disse filmene kommer i forskjellige farger og nyanser? Dette gir deg mye frihet når det gjelder å tilpasse kjøretøyet. Du kan få fargetone til å passe til fargen på bilen din for å skape et sømløst design.

Tenk på vindus farging som et par solbriller. Noen solbriller har lyseblå linser, andre kan være mørkerøde. Du kan shoppe rundt og søke etter bilvinduet som passer til dine preferanser og ønsker. Hvis du er bekymret for at dette kan påvirke videre salgsprisen, ikke gjør det. Du kan trygt fjerne toningen fra vinduene på bilen din før du selger den, og prosessen er ganske enkel og grei.

Som du ser er det mange fordeler du kan høste hvis du bestemmer deg for å få tonet vinduer til bilen din. Investeringen din er minimal, og komfortnivået bak rattet vil definitivt øke.

Hvis du er bekymret for lovgivning og hvilke regler som gjelder når det gjelder vindus farging i ditt område, ikke nøl med å ta kontakt med de statlige spesifikke vinduene. Vi tilbyr lov informasjon for andre stater i Norge, så sørg for at du utforske nettstedet vårt grundig for å finne ut mer!

RING OSS

Har du spørsmål om polering, coating, solfilm eller andre henvendelser, kan du ringe oss 416-08-947, eller send e-post.
XPEL PPF
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.