Kamikaze Zipang, Keramisk lakkforsegling Oslo, Lakkbeskyttelse ny bil, Lakkbeskyttelse XPEL PPF folie, Stek ppf folie
Close (Esc)

Porsche Taycan ppf Xpel og Ceramic coating

Porsche Taycan ppf Xpel og Ceramic coating

Taycan wrapped med reklame

Det finnes svært mange forskjellige varianter av blanke farger som man kan bruke for å bytte bilens originale farge. Du kan velge en farge som er ganske lik original fargen, eller du kan velge en farge som ikke finnes hos bilprodusentene. Blank farge kan også brukes ved foliering av tak som f.eks sort blank for en imitasjon av panoramatak eller en helt hvit blank farge, som ikke kan sammenlignes med fabrikk lakk, som ofte har en gulaktig effekt.

Den aller første matte fargen som kom på markedet var matt svart. Denne er fremdeles veldig populær blant bilister. I dag finnes det over 100 forskjellige matte farger. De nyeste av de matte fargene som har kommet på markedet er matt metalic. Denne fantastiske kombinasjonen viser frem alle linjene på bilen og gjør de skarpere. Denne fargen virker annerledes på forskjellige tidspunkter og årstider. Det finnes også spennende sateng farger, som er en mellomting mellom blank og matt. Denne gir bilen et mer aggressivt og råere utseende.

Det finnes et bredt utvalg av strukturert folie, som ligner på forskjellige materialer som karbon, børstet aluminium, skinn (krokodille, slange). I tillegg finnes et stort utvalg av folier med imitasjon av tre.

Blant de mest populære strukturert foliene er karbon, som er en av favorittene blant eiere av sportsbiler. Denne folien imiterer det letteste materialet som brukes i autosport. Karbon folie brukes oftest ved foliering av panser, tak, diffusør på bak fanger, spoiler etc.

Det er også mulig å helfoliere hele bilen med karbon folie, dette gir bilen et veldig stilig utseende. Karbon folie finnes også i forskjellige farger som f.eks sort, hvit, rødt, blått osv.

Om ditt mål er å beskytte lakken på bilen samt beholde den opprinnelige fargen, anbefaler vi å helfoliere bilen med gjennomsiktig folie. Dette er en folie som er lagt av poliuretan, den er helt gjennomsiktig og ekstremt slitesterk. Denne blir ikke gul, og gir ingen forandringer på den opprinnelige fargen på bilen. Den beskytter originallakken mye mer effektivt en vinyl folie mot steinsprut osv. Med hjelp av denne typen folie man kan også få matt effekt av den eksisterende fargen på bilen.

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.