Keramisk coating hos Asker Autospa

Keramisk coating hos Asker Autospa

Asker Autospa ble stiftet i 2012 og utfører tjenester innen proff bilpleie. Detailing gjøres med stolthet og stor kunnskap i faget.

Vårt mål er å levere kvalitet i eget arbeid og utføre jobben med markedets beste verktøy og produkter for at kunden blir godt ivaretatt og ikke minst meget fornøyd med resultatet.

Vi tilbyr alt fra salgsklargjøring, nybilklargjøring, lakkforsegling, lakk-korrigering av riper og swirls, til selvreparerende lakkbeskyttelse, klar folie fra Xpel og STEK for å beskytte karosseriet på best mulig måte.

Blant våre tjenester, kan man også få montert solfilm, interiørrens, glass-, skinn- og felgbehandling.

BRUKTBIL?
Det er aldri for seint å behandle/lakkforsegle en brukt bil. Forarbeidet er viktig før forsegling kan legges. Lakkorrigering av lakken er fokus i dette tilfelle. Det er alltid foretas 2 stegs lakkorrigering/rubbing for å fjerne alle vaskeriper og swirls fra lakken for å få fin/blank overflate som mulig. Etter lakken korrigert beskyttes lakken med avtalt behandling.
Pris avtales etter konsultasjon.

Du vil at bilen din skal se like bra ut som den dagen du kjøpte den. Så du vasker den nøye med jevne mellomrom, og du bruker et nytt voksbelegg noen få måneder. Men til tross for din innsats begynner det å virke merker, chips og flekker på kjøretøyets eksteriør. Ikke bare det, vannflekker, skitt og smuss begynner å klamre seg til bilen dagen etter at du vasker den grundig.

En keramisk coating (som Opti-Coat Pro, C.Quartz og Ceramic Pro) er en flytende polymer som påføres for hånd på utsiden av et kjøretøy. Belegget binder seg kjemisk med bilens fabrikkmaling og skaper et beskyttelseslag.

En keramisk coating er ikke en erstatning for malingsbeskyttelsesfilm, som gir en mer omfattende for defensiv. Snarere er det et premium voksalternativ.? En keramisk belegg skaper en permanent eller semi-permanent binding med malingen på kjøretøyet, noe som betyr at den ikke vasker seg eller brytes ned og ikke krever gjentatt påføring noen få måneder.

Hva gjør en keramisk coating?
Kort sagt, en keramisk belegg gir ytterligere beskyttelse til bilens eksteriør og bidrar til å holde den ser ut som ny med relativt minimalt vedlikehold. Belegget oppnår dette resultatet ved å gjøre bilen mer motstandsdyktig og lettere å rengjøre. Her er de viktigste fordelene:

Beskyttelse mot UV-skader / oksidering
Hvis et kjøretøy ofte blir utsatt for solen, vil malingen begynne å oksidere, noe som resulterer i matt og falmet maling. Et lag med keramisk belegg beskytter malingen fra solens ultrafiolette stråler, og reduserer dermed mengden oksidasjon.

Beskyttelse mot kjemiske flekker og etsing
En annen fare for bilen din er kjemisk farging fra naturlig sure forurensninger. Ved å lage en kjemisk motstandsdyktig overflate, kan en keramisk belegg hindre at noen forurensninger binder seg til bilens lakk. Resultatet er at kjøretøyet vil være mer motstandsdyktig mot flekker og etsing, forutsatt at forurensningen fjernes i tide.

Enkel rengjøring
En av de viktigste egenskapene til en keramisk coating er at den er hydrofob, noe som er en fin måte å si at den frastøter vann. Når et kjøretøy har en hydrofob keramisk belegg, vil vann perle på overflaten og gli av lettere. Dette betyr at gjørme og smuss vil ha en vanskeligere tid å feste til bilens lakk, og når du vasker bilen din, kan forurensninger fjernes med mindre anstrengelse.

Forbedret glans
Hvis du vil at malingen din skal spenne med glans, vil du legge til enceramic coating. En god keramisk belegg forbedrer de reflekterende egenskapene til bilens lakk og klare strøk, og øker dybden og klarheten til lakken din.

Som vi sa i begynnelsen, vil en keramisk belegg gi bilen din verdi. Hos Exclusive Detail er vi ledende installatører av Ceramic Coatings for Charlotte, NC og omegn. Hvis du vil lære mer eller planlegge en avtale, følg lenkene nedenfor. Men husk å fortsette å lese for å lære om begrensningene ved keramiske lakkforsegling.

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.