Kamikaze lakkforsegling pris

Miyabi Coat gir en meget kraftig og god glans (i motsetning til ISM Coat som gir en mer voksaktig glans). Ønsker man en coating som er ekstremt​ enkel å legge, velger man Miyabi Coat. Da får man en hard holdbar forsegling som lagt og vedlikeholdt korrekt, gir beskyttelse i 18-24 måneder. (Kamikaze opererer med reell holdbarhet, ikke markedsføringshypeholdbarhet.)

Når det gjelder å beskytte og bevare bilens utseende og lakk, er keramisk lakkbelegg en av de mest avanserte og effektive løsningene på markedet. Denne innovative teknologien skaper en beskyttende hinde på bilens lakk, og det er flere grunner til hvorfor prisen for et keramisk lakkbelegg er verdt det.

1. Ekstra lag med beskyttelse: Keramisk lakkbelegg danner en langvarig og holdbar beskyttende hinde på bilens overflate. Den beskytter mot skader forårsaket av UV-stråler, veislitasje, fugleskitt, kjemikalier og annen forurensning. Med et keramisk belegg kan du være trygg på at bilens lakker forblir beskyttet og ser ut som ny i lang tid.

2. Langvarig resultat: Keramisk lakkbelegg er kjent for sin langvarige effekt. I motsetning til tradisjonelle voks eller polering som kan forsvinne over tid, kan et keramisk belegg vare i flere år med riktig vedlikehold. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for hyppig påføring av beskyttelsesmidler for å opprettholde bilens utseende.

3. Enklere vedlikehold: Et keramisk lakkbelegg gir en jevn og glatt overflate som gjør det enklere å vaske og vedlikeholde bilen. Støv, smuss og andre forurensninger vil ikke feste seg like lett til den beskyttede overflaten, noe som betyr at bilen vil kreve mindre tid og innsats under vask- og vedlikeholdsprosessen.

4. Forbedret glans og utseende: Et keramisk lakkbelegg gir en dypere glans og en speilaktig finish til bilens lakk. Det gir en klar og skarp effekt som forbedrer bilens utseende og gir den et luksuriøst preg. Med et keramisk belegg ser bilen din alltid ut som om den nettopp har blitt polert.

RING OSS

Har du spørsmål om polering, coating, solfilm eller andre henvendelser, kan du ringe oss 416-08-947, eller send e-post.
XPEL PPF

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.