Interiørrens og reparasjon

Interiør bilpleie.

Farging av skinn i bil
Din gamle skinnseter kan blir som nye!
Har du slitte eller stygge skinnseter elle dashbord og annet bilinteriør? Vi benytter et av verdens mest anerkjente merker Fenice fra Italia for skinnfarging og skinnreparasjoner. Reparasjon og flekklakkering av skinnseter er gjort på kort tid og vil bli i eksakt samme farge som interiøret ellers.

Hullskader med omkrets på opptil 2-6 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som originalfargen på setet ditt.
I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig.
Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Fenice systeme kan produserer og mikse farger som matcher originalfargen 100 %.

Behandling av bilinteriører med Fenice

Fenice har produkter for alle typer bilinteriører med en særlig ekspertise på skinn. Vi leverer et bredt varesortiment fra Fenice som omfatter alt fra produkter til skinnreparasjoner, rens, og beskyttelse av bilinteriører.  Fenice har i tillegg en svært god produktserie som er effektiv og enkel å bruke for alle som vil ta vare på bilinteriøret i en travel hverdag.

Å arrangere kurs for profesjonelle som ønsker å drive med behandling av skinninteriører i sitt arbeid er også noe vi gjør mange ganger i året. Ta kontakt med oss dersom det er noe du ønsker for din arbeidsplass, vi holder vanligvis kurs etter behov.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.