BILVASK

BILVASK

Bilvask

Hvis du noen gang har tatt bilen din gjennom et av disse fem minuttene, vasker bilen på bensinstasjonen, kjenner du følelsen av svikt når bilen din fremdeles er skitten, stripete og vannoppdaget dagen etter. Automatiske bilvask kan bare ikke sammenlignes med en håndvask av høy kvalitet.

Ta vare på din investering med en grundig og jevnlig å beholde nybilutseende lenge, er faktisk ofte og grundig bilvask det alle viktigste. Sur nedbør, luftforurensninger, trafikkfilm, fugleskitt og veistøv danner fort et skadelig belegg som vil tære på lakken. Når Asker Autospa vasker bilen vi fokusere på kvalitet. For oss kvalitetsvask betyr at vi leverer biler som er rene, tørre, blanke og beskyttede til neste gang.
Ved å bruke vår interiørpleie får vi frem bilens indre skjønnhet fra innsiden. Denne tjenesten sikrer at vi støvsuger bilinteriøret med full oppmerksomhet mot alle matter, seter og bagasjerom. Vi rengjør og konditionerer også dashbordet og de innvendige kantene, samtidig som vi sørger for at innvendig og utvendig glass ikke blir rørt.

UTVENDIG VASK

STANDARD
kr 1000
 • Felgrens
 • Håndvask
 • Vask av vinduer

UTVENDIG VASK

SPAVASK
kr 1800
 • Felgrens
 • Håndvask
 • Avfetting

INNVENDIG VASK

STANDARD
kr 1200
 • Støvsuging
 • Vask av intriør
 • Vask av gummimatter.

MOTOR VASK

STANDARD
kr 500
 • Avfetting
 •  
 •  

Hvordan vaske bilen din og hvorfor

Å holde bilen ren er ikke bare estetisk tiltalende, det bidrar også til å opprettholde verdi, forlenge levetiden og beskytte lakken. Så hvis du vil opprettholde glansen på kjøretøyet ditt, er det viktig å vaske bilen regelmessig. Her er noen effektive metoder og viktige grunner til hvorfor du burde vaske bilen din.

Hvordan vaske bilen din grundig:

1. Forberedelse: Start med å finne et passende sted å vaske bilen din. En oppkjørsel eller parkeringsplass med god avrenning er ideelt. Deretter må du samle alt utstyret du trenger, for eksempel en hageslange med trykkjusterende dysen, bøtte, bilshampo, børste, svamp, mikrofiberkluter og bilvoks.

2. Skyll bilen: Begynn med å skylle av bilen med en hageslange for åfjerne overflødig støv og smuss. Dette vil redusere sjansen for riper når du senere vasker bilen manuelt.

3. Rengjør hjulene: Bruk en børste og egnet hjulrens for å fjerne bremsestøv, skitt og olje fra hjulene. Fokuser spesielt på felgene og bremsekaliperne. Skyll grundig etterpå.

4. Påfør såpevann: Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett bilshampo. Bruk en svamp eller vaskehanske til å påføre såpevann på karosseriet. Start ovenfra og arbeid deg nedover, slik at du ikke skaper skjemmende flekker.

5. Skrubb karosseriet: Bruk en myk børste eller svamp til å skrubbe bilen i sirkulær bevegelse, spesielt på områder med mye smuss og insekter. Vær nøye med å rengjøre dørhåndtak og speil også. Unngå sterkt trykk og bruk mild kraft for å unngå riper.

6. Skyll grundig: Skyll av såpevannet fra bilen ved å spraye med hageslangen. Sørg for at all såpe er fjernet, spesielt fra vanskelig tilgjengelige steder som fenderkanter og undersiden av bilen.

7. Tørk: Bruk en ren og tørr mikrofiberklut for å tørke bilen grundig. Dette vil bidra til å forhindre vannmerker og flekker. Ikke glem å tørke alle vinduer og speil også.

8. Påfør bilvoks: For å beskytte lakken og gi et ekstra lag glans, kan du påføre bilvoks i henhold til instruksjonene på produktet. Dette vil bidra til å forlenge levetiden til lakken og holde bilen mer motstandsdyktig mot smuss og værforhold.

Hvorfor er det viktig å vaske bilen din regelmessig:

1. Beskyttelse mot elementene: Bilen din utsettes daglig for ulike elementer som sol, regn, forurensning og fugleskitt. Regelmessig bilvask bidrar til å fjerne og forhindre skader forårsaket av disse elementene.

2. Hindre rustdannelse: Salt, smuss og skitt som samles under bilen kan forårsake rustdannelse over tid. Ved å vaske regelmessig, spesielt om vinteren, kan du fjerne disse skadelige stoffene og beskytte karosseriet mot rust.

3. Opprettholde verdi: En velholdt bil vil beholde høyere verdi ved videresalg eller bytte.

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.