xpel folie
Close (Esc)

Bil foliering pris

Prisen for PPF-folie og hvorfor det er verdt det

Når det kommer til å beskytte bilens lakken mot skade og slitasje, er Paint Protection Film (PPF) et av de beste alternativene på markedet. PPF er en transparent film som påføres bilens overflate, og det er flere grunner til hvorfor prisen for PPF-folie er verdt det.

1. Beskyttelse mot skader: Bilens lakk er utsatt for daglig slitasje og potensiell skade fra veiavfall, steinsprut, insekter og annen skitt. PPF-folie fungerer som en fysisk barriere og absorberer disse støtene før de når lakken. På denne måten hjelper PPF-folie til å holde bilens overflate fri for riper, steinsprut og andre småskader.

2. Bevaring av omsetningsverdi: PPF-folie beskytter ikke bare bilens lakken, men den kan også bidra til å opprettholde bilens omsetningsverdi. Når du behandler bilen din med PPF-folie, viser du potensielle kjøpere at du har tatt vare på og beskyttet kjøretøyet på best mulig måte. Dette kan resultere i en høyere salgspris og en lettere salgsprosess hvis du bestemmer deg for å selge bilen i fremtiden.

3. Lang holdbarhet: PPF-folie er kjent for sin ekstreme holdbarhet. Med riktig vedlikehold kan PPF-folie vare i mange år. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å erstatte eller reparere den ofte, noe som kan bety besparelser på lang sikt.

4. Kostnadseffektivitet: Selv om prisen for PPF-folie kan variere avhengig av faktorer som størrelsen på kjøretøyet og kompleksiteten i påføringen, bør det vurderes som en investering i bilens fremtidige tilstand. PPF-folie kan bidra til å forhindre kostbar reparasjon og gjenoppfriskning av lakken, som kan være mye dyrere enn å installere folien i utgangspunktet.

Det finnes svært mange forskjellige varianter av blanke farger som man kan bruke for å bytte bilens originale farge. Du kan velge en farge som er ganske lik original fargen, eller du kan velge en farge som ikke finnes hos bilprodusentene. Blank farge kan også brukes ved foliering av tak som f.eks sort blank for en imitasjon av panoramatak eller en helt hvit blank farge, som ikke kan sammenlignes med fabrikk lakk, som ofte har en gulaktig effekt.

Den aller første matte fargen som kom på markedet var matt svart. Denne er fremdeles veldig populær blant bilister. I dag finnes det over 100 forskjellige matte farger. De nyeste av de matte fargene som har kommet på markedet er matt metalic. Denne fantastiske kombinasjonen viser frem alle linjene på bilen og gjør de skarpere. Denne fargen virker annerledes på forskjellige tidspunkter og årstider. Det finnes også spennende sateng farger, som er en mellomting mellom blank og matt. Denne gir bilen et mer aggressivt og råere utseende.

Det finnes et bredt utvalg av strukturert folie, som ligner på forskjellige materialer som karbon, børstet aluminium, skinn (krokodille, slange). I tillegg finnes et stort utvalg av folier med imitasjon av tre.

Blant de mest populære strukturert foliene er karbon, som er en av favorittene blant eiere av sportsbiler. Denne folien imiterer det letteste materialet som brukes i autosport. Karbon folie brukes oftest ved foliering av panser, tak, diffusør på bak fanger, spoiler etc.

Det er også mulig å helfoliere hele bilen med karbon folie, dette gir bilen et veldig stilig utseende. Karbon folie finnes også i forskjellige farger som f.eks sort, hvit, rødt, blått osv.

Om ditt mål er å beskytte lakken på bilen samt beholde den opprinnelige fargen, anbefaler vi å helfoliere bilen med gjennomsiktig folie. Dette er en folie som er lagt av poliuretan, den er helt gjennomsiktig og ekstremt slitesterk. Denne blir ikke gul, og gir ingen forandringer på den opprinnelige fargen på bilen. Den beskytter originallakken mye mer effektivt en vinyl folie mot steinsprut osv. Med hjelp av denne typen folie man kan også få matt effekt av den eksisterende fargen på bilen.

Det er dyrere å foliere bilen med bruk av gjennomsiktig folie. Årsaken til dette er at det tar lenger tid å foliere bilen med denne type folie, samt at selve materialet er betydelig dyrere.

Full Front

19 000 kr Pris fra
  • Detaljert utvendig spavask
  • Polering
  • Foliering

Mest utsatte steder

25 000 kr Pris fra
  • Detaljert utvendig spavask
  • Polering
  • Foliering

Helfoliering av bil

47 000 kr Pris fra
  • Detaljert utvendig spavask
  • Polering
  • Helfoliering av bil

RING OSS

Har du spørsmål om polering, coating, solfilm eller andre henvendelser, kan du ringe oss 416-08-947, eller send e-post.
XPEL PPF

Tell us about your thoughtsWrite message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.